Over ons

Voorjaar 2013 !!! Cock à véro is er na veel denken en dromen ………gekomen !
in dorpje Kasterlee, Pastorijstraat 59.

Na jaren in de familie horecazaak te hebben meegewerkt en daarnaast 13 jaar avondschool cursus te hebben gegeven in Restaurantleer-serveertechniecken en " Bar & Cocktails", is deze laatste de passie van Véronique gebleven.

Er worden  'cocktailworkshops' op alle dagen van de week gegeven (na afspraak) !

Eens wat anders voor uw feestje, teambuilding met je bedrijf, vrijgezellenavondje, pensioenviering, avondje onder vrienden……

Cocktailworkshops op uw locatie zijn ook mogelijk !

Voor grotere evenementen zoals bv: uw opendeurdag,ladiesnight, trouwfeest, braderij, tasting …… hebben we ook een mobiele bar tot uw dienst !
Voor alle vragen en mogelijkheden mail of bel geheel vrijblijvend !

Goesting in een prettig avondje uit met veel kleur en nog meer fun? Volg een cocktailworkshop bij Cock à Véro in Kasterlee, het plezantste uitje voor groepjes vriend(inn)en, uw collega’s, een vrijgezellen-, verjaardagsfeestje, reünie, enz; Bij Cock à Véro shaken we de kleurrijkste cocktails en je mag zelf ook aan het werk als professionele cocktailshaker.

Hoe ziet zo’n middag of avond eruit? In overleg met de gasten bepalen we wat we gaan maken. Of het nu om een mojito of een mocktail (alcoholvrije cocktail) gaat, bij Cock à Véro leert u het allemaal samen met veel kleur en nog meer fun.

Wij beschikken ook over een mobiele bar, voor al uw feestjes op verplaatsing. U kunt ook gebruik maken van onze “take-away service” voor een feestje bij u thuis of een bedrijfsfeestje. Hebt u zelf geen tuin en zou u voor een speciale gelegenheid graag een tuinfeestje geven, dan is dit ook mogelijk in de tuin bij Cock à Vero. Elke dag staan wij voor u klaar maar wel even vooraf reserveren.

cocktail_hero